MUŞ / BULANIK - Gölyanı Ortaokulu

Gölyanı Ortaokulu

Gölyanı Köyü Bulanık MUŞ
Vizyon
Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir.
Misyon
Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır.
Başarılar
2020-2021 Eğitim-öğretim yılında 1 öğrencimiz Muş Fen Lisesini kazanmıştır. 2021-2022 Eğitim-öğretim yılında 1 öğrencimiz Muş Malazgirt Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesini kazanmıştır
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Öğretmenler tarafından tutulan servis ile ilçe merkezine günlük gidiş-geliş yapılmaktadır.
Gölyanı Köyü ,Bulanık/MUŞ
Kurumumuz ilçe merkezine 20 km, il merkezine ise 120 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
e-twinning projesinde okulumuzu öğrencilerimiz başarılı bir şekilde temsil ediyor.